Betöltés...

Árnyékolástechnika

Redőnyök: Műanyag, és Alumínium RAL színekben kézi, és motoros működtetéssel

Redőny motor típusok: Smart, Somfy, Becker

Zsaluziák: C 80, S 90, Z 90 lamellás kézi, és motoros működtetéssel

Rovarhálók: Fix peremes

Mobil rovarhálók: Oldalra húzható, Függőleges működtetésű

Pliszé rovarháló, alumínium keretes rovarháló


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: S-90

Vezetősínben vezetett S-90 típusú kültéri zsalúzia, lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzáss 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését. Az S alakú 90 mm széles peremezett és záró gumi profillal ellátott lamella biztosítja a csendes működést és a teljes beltőri árnyékolást. A legmerevebb típusú zsalúzia.


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: Z-90

Vezetősínben vezetett Z-90 típusú kültéri zsalúzia, lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzáss 85 %-t leárnyékolja így megakadályozza a beltér túlhevülését. Az S alakú 90 mm széles peremezett és záró gumi profillal ellátott lamella biztosítja a csendes működést és a teljes beltőri árnyékolást. A legmerevebb típusú zsalúzia.


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: Z-70

Vezetősínben vezetett Z-70 típusú kültéri zsalúzia lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását a napsugárzás 85 %-t leárnyékolja, így megakadályozza a beltér túlhevülését. Z – alakba hengerelt, peremezett és záró gumi profillal ellátott 70 mm-s lamella csendes működésű és majdnem teljes leárnyékolást biztosít. Zsalúziák mozgatása hajtókarral vagy elektromotorral történik. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automstikával vezérelhetők. A csendes működést a vezetősínbe sajtolt tömítés biztosítja. Vezetősín és a záró profil elox vagy bármilen RAL színben rendelhető. A karnis horganyzott felületű acéllemezből vagy extrudált alumíniumból készül. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk. Színskálából 19 színű lamella választható a 70m2 -nél nagyobb megrendelt felület esetén bármilyen szín rendelhető. Vezetősínben megvezetett kültéri zsalúziák szélterhelhetősége nagyobb és csendesebb a működésük a sodronyos zsalúziákkal szemben.


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: C-80

Vezetősínben vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával (80 mm széles)) egy esztétikus és hatékony árnyékolástechnikai eszköz, mely a napsugárzás több mint 85%-t árnyékolja, így megakadályozza a beltér túlhevülését. Zsalúziák mozgatása hajtókarral vagy elektromotorral történik. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automatikával vezérelhetők. A csendes működést a vezetősínbe sajtolt tömítés biztosítja. Vezetősín és a záró profil elox vagy bármilen RAL színben rendelhető. A karnis horganyzott felületű acéllemezből vagy extrudált alumíniumból készül. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk. Színskálából 19 színű lamella választható a 70m2 nagyobb megrendelt felület esetén bármilyen szín rendelhető. Vezetősínben megvezetett kültéri zsalúziák szélterhelhetősége nagyobb és csendesebb a működésük is a sodronyos zsalúziákkal szemben.


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: C-80S

Vezetősodronnyal vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia a homlokzaton szellősebb érzetet nyújt a vezetősínnel vezetett zsalúziákhoz képeset. A fix, rozsdamentes, műanyaggal bevont vezető sodrony biztonságos és teljes működést biztosít a zsalúziának. Zsalúziák mozgatása hajtókarral vagy elektromotorral történik. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automatikával vezérelhetők. Záró profil és a sodrony tartó elox vagy bármilen RAL színben rendelhető. A karnis horganyzott felületű acéllemezből vagy extrudált alumíniumból készül. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk. Színskálából 19 színű lamella választható a 70 m2 nagyobb megrendelt felület esetén bármilyen szín rendelhető.


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: C-65

Vezetősínben vezetett C-65 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával (65 mm széles) egy esztétikus és hatékony árnyékolástechnikai eszköz, mely a napsugárzás több mint 85%-t árnyékolja, így megakadályozza a beltér túlhevülését. Zsalúziák mozgatása hajtókarral vagy elektromotorral történik. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automatikával vezérelhetők. A csendes működést a vezetősínbe sajtolt gumi tömítés biztosítja. Vezetősín és a záró profil elox vagy bármilen RAL színben rendelhető. A karnis horganyzott felületű acéllemezből vagy extrudált alumíniumból készül. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk. Színskálában 9 alapszín választható. Vezetősínben megvezetett kültéri zsalúziák szélterhelhetősége nagyobb és csendesebb a működésük is a sodronyos zsalúziákkal szemben.


N&K Holding Kft.

Zsaluzia: F-80

F-80 kültéri zsalúzia lapos lamellákkal nem csak hatékony de egy esztétikus homlokzati elem ami megvédi az interiért a napsugárzástól. A lamellák lapos kialakításának köszönhetően kedvezőbbek a felhúzott csomag méretei így kevesebb a helyigénye mint a peremezett lamellák esetében. A fix, rozsdamentes, műanyaggal bevont vezető sodrony biztonságos és teljes működést biztosít a zsalúziának. hajtókarral vagy elektromotorral történik. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelő automatikával vezérelhetők. Záró profil és a sodrony tartó elox vagy bármilen RAL színben rendelhető. A karnis horganyzott felületű acéllemezből vagy extrudált alumíniumból készül. A felhúzott lamellák és a karnis eltakarásához RAL színre színterezett vagy elox színű alumínium takarólemezt használunk. A lamellák 5 alapszínben , 70m2 felett bármilyen színben rendelhetők.